unsplash_ibqNFI6nC7g.jpg
Een begrip in Drachten
Feenstra Elektra

Al meer dan 35 jaar ervaring

Domotica, elektronische communicatie tussen allerlei elektrische toepassingen, in en om de woning


Domotica of huisautomatisering betekent elektronische communicatie tussen allerlei elektrische toepassingen in en om de woning voor bewoners en dienstverleners. In een Domotica woning worden zorgtaken, communicatie, ontspanning en andere huiselijke bezigheden door allerlei elektrische apparaten en netwerken gemakkelijker gemaakt.

Domotica omvat alle elektronische toepassingen voor de woning (verwarmen, ventileren, verlichten, etc) en voor diensten uit de woonomgeving (alarmeren, telefoneren, televisie kijken etc.). Dit gebeurt bij voorkeur flexibel: op elke plek en op elk tijdstip dat het de bewoner past, met een gemakkelijke bediening en desgewenst op afstand. Door gebruik van Domotica- toepassingen kunnen bijvoorbeeld ouderen langer zelfstandig wonen.

Omdat ieder mens anders is en andere behoeften heeft, is domotica individueel maatwerk. Feenstra Elektra denkt met u mee over de gewenste toepassingen in uw situatie en installeert deze vakkundig. Bovendien denken wij vast vooruit door uw wonong meteen geschikt te maken voor toekomstige uitbreiding van het aantal toepasingen.

Zoals u mag verwachten van een installatiebureau met meer dan 35 jaar ervaring!